Halloween vetélkedő és buli a felsősökkel

Minden évben őszi szünet előtt a nyelvtanárok egy Halloween vetélkedővel egybekötött suli diszkót szerveznek. A party a szünettel ellentétben az idén sem maradhatott el.

A 4-5. osztályosoknak szervezett vidám vetélkedőn a gyerekek az angolszász ünnepkör elemeit elevenítette fel. A napnak megfelelő öltözetben érkező diákok szállítottak szívószállal denevért, tököt adogattak minden testrészüket megmozgatva, csapattársaiknak tátikáztak rémséges szavakat, darabjaira hullott szellemkastélyt rekonstruáltak. A csapatok szörnyecskéket „építettek” megadott számú testrészeikkel a talajon maradva (leírva rémbonyolult) illetve az angolszász hagyományokhoz kötődő quizt oldottak meg. A kitartóak jutalmazása nem maradhatott el. Trick or treat! Elfogytak a cukorkák :-)!
A diszkón már a 7-8. osztályosok is részt vettek. A csatolt felvételen a villódzó fények, jelmezek és a felvételminősége miatt a gyerekek saját szüleik számára is csak nyomokban felismerhetőek, így remélhetjük, hogy megfelelünk minden elvárásnak. A hangulat viszont garantáltan detektálható 🙂.
A szervező nyelvtanárok nagyon szépen köszönik Fekete Frici, egykori rókusis diák, (nekünk a legkiválóbb DJ) munkáját és, hogy apukájával együtt ilyen szuper fénytechnikát varázsoltak nekünk. Köszönjük kollégáink, Illés Emese tanárnő, Fekete Tamás és Bánfalvi Csaba tanár úr önkéntes jelenlétét, mellyel az est hangulatát és felügyeletét segítették! Nem utolsó sorban hatalmas köszönet vidám, mosolygós takarítószemélyzetünknek, akik a számukra is kihívásokkal teli felújításos hónapok (évek) után (még alatt) is kitartóan várták, hogy rendet teremthessenek a party után.

#RókusiAngol #RókusiNémet
2022. okt. 27.