Őszi papírgyűjtés – 20.660kg!

 

20.660 kilogramm! Ennyit gyűjtöttünk EGYÜTT!
Kedves Rókusis Közösség!

🌳Köszönjük mindenkinek, aki segítette az idei papírgyűjtésünket és ezzel hozzájárult körülbelül 340 fa megmentéséhez és egyben gyarapította a Diákönkormányzat anyagi lehetőségeit! Bár az idei papírgyűjtést nagyban nehezítette, hogy most 3 telephelyen is jelen vagyunk, gyűjteni viszont csak a Kossuth Lajos sgt.-i udvarunkon volt lehetőségünk. Külön köszönet azoknak az alsós szülőknek, akik pluszban megtették a Pacsirta utca fele vezető utat! Az első három legszorgosabb osztálynak alsóban és felsőben is JÁR A TORTA 🙂!
Köszönettel a Diákönkormányzat és az Alapítvány

Kattintsanak a képre az olvasható nézetért!

Kattintsanak a képre az olvasható nézetért!

Korábban írtuk:


📘🌳🌲🌱🌎Idén ősszel ismét tehetünk környezetünkért! Átlagosan 60-70 kg újrahasznosított papírral 1-1 fa életét menthetjük meg! Szebbé tehetjük iskolánk környezetét is, gyarapíthatjuk lehetőségeinket! A Diákönkormányzat a papírgyűjtésből befolyt összeget minden évben a diákok javára fordítja. Örömünkre szolgált, hogy tavaly óta a pingpong asztalt is gyakran vettétek birtokba. A legaktívabb alsós és felsős osztályokat jutalmazzuk! A tét nem kicsi: városi szinten a legtöbb papírt gyűjtő iskola jutalma a kilogrammonkénti díjazáson túl: 150.000 forint. Sajnos nehezítés az alsós szülőknek, hogy a papírt csak a Rókusi iskolához tudják hozni, könnyítés mindenkinek, hogy tanáraitok már több, mint 2.300kg-ot gyűjtöttek 😉!
A Hulladékgazdálkodási KHT kérése szerint nem szükséges a papírt összekötni, csak ha a szállításhoz Önöknek így kényelmes. Mi madzag nélkül helyezhetjük a konténerbe.

Köszönjük, ha támogatják kezdeményezésünket és azt is, ha egymás között vagy a facebook-on megosztják a felhívást ❤!