Szép évet zártunk! Aranykönyveseink, tanulmányi, művészeti és sportsikerek 2018-19-ben

 

A 2018-19-es tanévet vidáman elbúcsúztattuk. Szeptemberig jöhet a megérdemelt pihenés! Erről a facebook-on is beszámoltunk:

A gyerekek ujjongó örömével lezártuk az 2018-19-es tanévet a múlt csütörtökön! Előttetek két hónapnyi feltöltődés,…

Közzétette: Rókusi Általános Iskola – 2019. június 24., hétfő

 

A legtöbb diákunk nagyon szépen, erejének megfelelően teljesített. Ezt tükrözi a bizonyítványaik szép átlaga. Büszkék vagyunk rájuk! Itt hozzuk fotón az idei tanév minden tantárgyból jeles minősítést szerzett Aranykönyveseit, keressék az ismerős neveteket, kattintsanak a képre a könnyebb olvashatóságért!

 

Az alábbi linkre kattintva pedig az idei tanév legsikeresebb tanulmányi és Hammido-s művészeti (43. oldaltól) eredményeiről olvashatnak.  Büszkén osztjuk meg országos, regionális, megyei és városi sikereinket!
Rókusis sikerek tanulmányi és művészeti versenyeken-2018-19.pdf
Sporteredményekből sem volt hiány! Tóth Dóra Klára 7.b osztályos tanulónk „Magyarország jó sportolója, jó tanulója” miniszteri kitüntetésben részesült! Tollaslabdázónk szép eredményeiről itt olvashatnak:

Miniszteri kitüntetést kapott Tóth Dóra, 7.b-s diákunk!

Iskolánk az idei évben Burkus Barnabást szavazta meg az Év Sportolójának, Barnabás futóversenyekről hozta az idén az érmeket (városi, megyei, Diákolimpia)!

Barnabás és a többi jó sportolónk eredményeiért érdemes ide kattintani:
Rókusisok sikerei sportversenyeken 2018-19
Gratulálunk valamennyi rókusis diákunknak és felkészítőiknek, akinek neve a fent hivatkozott oldalakon  említésre került, és mindenkinek aki a mögöttünk álló tanévre kitűzött céljait elérte! Vidám, boldog vakációt kívánunk Mindannyiótoknak!