Étkezés, menza

ÉTKEZÉS BEFIZETÉS

online: https://etelkaportal.ngsz.hu vagy személyesen a gazdasági irodán.

TISZTELT SZÜLŐK! KEDVES DIÁKOK!

A Rókusi Általános Iskolában a 2020. szeptember hónapra vonatkozó menzadíjak készpénzben történő befizetésének lehetősége:

2020. augusztus 26., szerda 07:00 – 13:40

2020. augusztus 27., csütörtök 10:00 – 17:00

Kérjük, legkésőbb a befizetésre hozzák magukkal a kedvezményekre jogosító kitöltött nyilatkozatokat, amelyek az alábbi elérhetőségről letölthetők (továbbá itt a kedvezményekről is bővebb tájékoztatást találnak): www.ngsz.hu/közétkeztetés Tájékoztatások menüpont.

Az étkezési kedvezményre jogosító dokumentumok – a befizetési alkalmakat megelőzően – elektronikus úton a kozetkeztetes@ngsz.hu címre is megküldhetők vagy személyesen a Szeged, Huszár u. 1. NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben (hétfőtől-csütörtökig 8-16 óra, péntek 8-13 óra,) leadhatók.

Az 1. osztályos tanulóknak étkezés igénylése esetén, kedvezménytől függetlenül, a „KÉ-02 Adatfelvételi lap” leadása is szükséges.  (Itt letölthető: „KÉ-02 Adatfelvételi lap” )
 

1. Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatást az NGSZ Központ közétkeztetési ügyfélszolgálatán keresztül lehet kérni. Elérhetőség:

Tel.: 62-561-960

e-mail: kozetkeztetes@ngsz.hu

személyesen a Huszár utca 1. címen található irodán

2. T á j é k o z t a t ó a  2018. január 1-től érvényes bruttó étkezési térítési díjakról /mellékelt tájékoztató letöltése/

menza uj

3. Elektronikus ebédjegy automata működik az ebédlőben. Étkezni kizárólag egyéni étkeztető kártyával lehet. 

4. Az Intézményben pótbefizetés lehetősége nincs, ez minden hónapban a kijelölt munkanapokon az NGSZ Központ pénztárában lehetséges (6724 Szeged. Huszár u. 1.).

5. További tájékoztatás, nyilatkozatok, az aktuális étlapok és befizetési díjak az http://ngsz.hu/index.php/kozetkeztetes oldalon érhetőek el.

Tisztelt Szülők!

A kialakult járványügyi vészhelyzet kapcsán az intézményben 2021. március 8-tól április 16-ig tantermen kívüli digitális munkarendben történik az oktatás.

Tisztelt Szülők!

2021. április 19-től az 1-4. évfolyamok tanulói számára az oktatás jelenléti oktatásban folytatódik.
Az 5-8. évfolyam tanulói 2021. május 10-ig továbbra is tantermen kívüli digitális munkarendben folytatják a tanulást. Lehetőség van 5-8. évfolyamon tanulói felügyeletet igényelni, mely igényüket a gyermek osztályfőnökének kérjük jelezni.