Étkezés, menza

ÉTKEZÉS BEFIZETÉS

online: https://etelkaportal.ngsz.hu vagy személyesen a gazdasági irodán.

TISZTELT SZÜLŐK! KEDVES DIÁKOK!

A Rókusi Általános Iskolában a 2020. szeptember hónapra vonatkozó menzadíjak készpénzben történő befizetésének lehetősége:

2020. augusztus 26., szerda 07:00 – 13:40

2020. augusztus 27., csütörtök 10:00 – 17:00

Kérjük, legkésőbb a befizetésre hozzák magukkal a kedvezményekre jogosító kitöltött nyilatkozatokat, amelyek az alábbi elérhetőségről letölthetők (továbbá itt a kedvezményekről is bővebb tájékoztatást találnak): www.ngsz.hu/közétkeztetés Tájékoztatások menüpont.

Az étkezési kedvezményre jogosító dokumentumok – a befizetési alkalmakat megelőzően – elektronikus úton a kozetkeztetes@ngsz.hu címre is megküldhetők vagy személyesen a Szeged, Huszár u. 1. NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben (hétfőtől-csütörtökig 8-16 óra, péntek 8-13 óra,) leadhatók.

Az 1. osztályos tanulóknak étkezés igénylése esetén, kedvezménytől függetlenül, a „KÉ-02 Adatfelvételi lap” leadása is szükséges.  (Itt letölthető: „KÉ-02 Adatfelvételi lap” )
 

1. Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatást az NGSZ Központ közétkeztetési ügyfélszolgálatán keresztül lehet kérni. Elérhetőség:

Tel.: 62-561-960

e-mail: kozetkeztetes@ngsz.hu

személyesen a Huszár utca 1. címen található irodán

2. T á j é k o z t a t ó a  2018. január 1-től érvényes bruttó étkezési térítési díjakról /mellékelt tájékoztató letöltése/

menza uj

3. Elektronikus ebédjegy automata működik az ebédlőben. Étkezni kizárólag egyéni étkeztető kártyával lehet. 

4. Az Intézményben pótbefizetés lehetősége nincs, ez minden hónapban a kijelölt munkanapokon az NGSZ Központ pénztárában lehetséges (6724 Szeged. Huszár u. 1.).

5. További tájékoztatás, nyilatkozatok, az aktuális étlapok és befizetési díjak az http://ngsz.hu/index.php/kozetkeztetes oldalon érhetőek el.

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!


Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök), a szünet utáni első tanítási nap 2020. november 2. (hétfő) 

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember és október hónapban az étkezési térítési díj befizetés a jelen járványügyi helyzetre tekintettel csak és kizárólag  az ETELKA portálon keresztül lehetséges!

Köszönjük felelősségteljes együttműködésüket!