Elballagtak… de nem végleg :-). Tudjuk és ígérték is, hogy gyakran visszajárnak majd. A középiskolákban úgy is sokkal több a szünet ;-). Büszkék vagyunk rájuk! Szeptembertől valamennyien folytatják tanulmányaikat, legtöbben az elsőre megjelölt intézményben. A legjobbakat kívánjuk: boldogságot, egészséget, örök barátságokat, terveket, szép emlékeket! Visszavárunk Benneteket!

 

8. c

8.e

Képek a ballagó osztályokról ITT

Ballagó nyolcadikosaink közül három név került az idei tanévben iskolánk Aranykönyvébe. Ők azok, akik a nyolc éven át végig kitűnőek voltak: Csenki Anna 8.a, Lajtos Levente 8.b és Papp Franciska 8.e. Csepregi Andor 8.a osztályos tanulónk 8 év alatt csupán egy tárgyból kapott négyes érdemjegyet egy tanévben, és számtalanszor szaktárgyi dicséretet, ezért a nevelőtestület dicséretében részesült.

Az idei évben az Év Nyelvtanulója Vándorserleget Becsei Beatrix 8.c osztályos tanuló kapta! Bea egyike azoknak a rókusis diákoknak, akik próbára tették magukat a középfokú nyelvvizsgán. A szóbelin már szépen bizonyított, az írásbeli eredményére még türelemmel várunk!

Frissítés: Június 19-én kaptuk a hírt:
Az idei tanévben hat diákunk komplex középfokú, két tanulónk komplex alapfokú nyelvvizsgára jelentkezett. Valamennyiüknek sikerült :-)! Szeretettel gratulálunk!
Erről bővebben: Büszkék vagyunk nyelvvizsgázóinkra!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=192800849396666