Az országos legjobb 8 között a 4.b-s csapat a K&H pénzügyi vetélkedőn

 

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn az ország legjobb 8 csapata között vannak a 4. b-sek! A döntő június 8-án, hétfőn lesz. Biztassuk őket egy lájkkal!

Az idei tanévben tizedik alkalommal hirdette meg a K&H Csoport a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt, melynek célja a gyerekek pénzügyi ismereteinek bővítése.

Országszerte 518 iskolából 2138 csapat vágott neki ősszel ennek a versenynek, köztük a 4. B osztály 5 fős csapata is: Nagy Izabella, Hajnal Ádám, Harmath Levente, Lehotai Marcell és Müller Dávid.

Osztályfőnökük, Nyulászné Köböl Noémi segíti őket.  A felkészülés részeként a K&H Bank szegedi fiókjának egyik vezetője hasznos információkat osztott meg a gyerekekkel egy online oktatás keretében, a bankban folyó munkáról.

Négy fordulóból áll a verseny, amelyekből mindig csak a legjobb eredményt elérők jutnak tovább. Túl vannak az első 3 fordulón, ahonnan már csak ők, mint a régió legjobb csapata jutottak be az országos döntőbe. (A harmadik, középdöntős megmérettetés a jelenlegi helyzet miatt online felületen történt. Csapatmunkában, de mégis különböző helyen dolgoztak a csapattagok. Csak egyikük kezelhette a felületet, ahol 60 perc állt rendelkezésükre, hogy válaszoljanak a kérdésekre. Fiatal koruk ellenére és informatikai tanulmányok nélkül derekasan helyt álltak. Számukra a konferenciabeszélgetés és az osztott képernyő már nem jelent gondot. Teljesítményük alapján az ország legjobb 8 csapatában vannak! A döntő június 8-án, hétfőn délelőtt lesz. Szurkoljatok!

A versenyhez kapcsolódó ismeretanyag nem csak a versenyben részt vevőknek, hanem a pénzügyek iránt érdeklődő gyerekeknek is megtekinthetők. Hasznos nézelődést kívánunk!

https://www.kh-vigyazzkeszpenz.hu/