Kis karácsonyi koncert és egyéb ünnepi meglepetések

Karácsonyi koncerttel az idén a Szülőknek nem kedveskedhettünk, nagyon bízunk benne, hogy a’21-es év a zene tekintetében is szerencsésebb lesz. Nagy-Grácsik Emese kolléganőnk viszont az utolsó héten néhány gyerkőccel csilingelő hangon megszólaltatta a metalofonokat. A spontán koncertre sok-sok kispajtás kirajzott az udvarra, mindannyiuk örömére folytatódott így a karácsonyi csoda?!

Az utolsó napon Bohner Gergő 2.a osztályos újonnan lett rókusis kisdiákunk örvendeztette meg citeraszóval új iskolatársait, tanárait! Köszönjük Gerőnek is!

A zene az kell! ?

 

 

A karácsonyozás iskolánkban osztályszinten valósult meg. Közös játékkal, történetmeséléssel, ünnepre hangolódással, alkotással töltötték a közösségek az utolsó tanítási nap utolsó két óráját.

Egy-egy szem szaloncukorral édesíthettük meg a napot. Ezért köszönet a Szegedi Tankerületi Központnak, akik nem csak az édességről gondoskodtak, hanem iskolánk bizonyos keretösszeget is kapott, amelyből könyvtárunkba  új köteteteket és sok-sok nagyon jó társasjátékot vásárolhattunk. Erről nem régen számoltunk be itt honlapunkon. Továbbá lehetőséget kaptunk arra is, hogy az összegből két ping-pong asztalt vásároljunk. Az asztalok az ünnepek előtt meg is érkeztek, bízunk benne, hogy az új évben örömmel veszik birtokba a gyerekek!

Köszönjük az ajándékokat a Szegedi Tankerületi Központnak!

Új könyvek és játékok a könyvtárban!