Február 24-én online beszélgetés a leendő elsős tanítókkal

Kedves Szülők!

Februárban minden héten jelentkezünk egy-egy tanórai betekintéssel. Február első hetében Szkiváné Bencsik Márta tanítónővel, második héten Vincze Gabriella, majd dr. Tariné Matus Ildikó tanítónőkkel ismerkedhettek meg,

Február 24-én, szerdán 17 órától az utolsó online beszélgetésre várjuk az érdeklődő szülőket. Akikkel beszélgethetnek, és akiktől kérdezhetnek:
Dávidné Szabó Éva
és napközis párja Sári Gábor.
Az intézmény részéről Teleki Zsuzsanna intézményvezető-helyettes, Cseténé Tasnádi Judit idegen nyelv tanárnő valamint Berényiné Ale Krisztina ének-zene tanárnő lesz jelen.


Örömmel vesszük, ha a beszélgetés elején a képernyőn keresztül a gyermekekkel is megismerkedhetünk!


Rövid beszélgetés erejéig őket is várjuk szeretettel!

Az iskolas.leszek@rokusi.hu levelezésre feliratkozó szülőknek elküldtük az online beszélgetésre a meghívót. Onnan engedélyezés nélkül csatlakozhatnak az adott időpontban.
Kapcsolódni lehet közvetlen erre a linkre is (gmail fiók szükséges):
meet.google.com/tii-ivez-gxt

(Az online beszélgetéshez asztali gépről, laptopról elég a linkre kattintani, alkalmazás előzetes letöltése nem szükséges. Telefonról, tabletről előfordul, hogy kéri az alkalmazás letöltését! Érdemes az online beszélgetés előtt megtenni ezt. A linkre kattinva már kipróbálhatják, hogy tudnának-e csatlakozni.)
Tegyék fel kérdéseiket! Várjuk Önöket!

 

 

Szkiváné Bencsik Márta
1.a
Vincze Gabriella
1.c

Dr. Tariné Matus Ildikó
1.e
Dávidné Szabó Éva
1.b