Rövid, vidám, zenei ismerkedés

Kattintsanak a nagyobb nézetért!

Kedves leendő Rókusisok!

Hamarosan valamennyi nyolcadikosunk számára kiderül, bejutott-e az általa vágyott intézmény áhított szakára. Szüleikkel együtt nagyon drukkolunk nekik, hogy bárhová is lépve tovább, boldogan, bátran vállalják a további kihívásokat. Nem régiben az emelt énekes 8.a-sok vallottak arról, merre tartanak tovább a nálunk megkezdett, zenével gazdagított tanulmányokat követően. A paletta igen változatos, olyannyira, hogy Ruszné Rácz Ildikó kolléganőnket meg is ihlették. Ildikó néni hőlégballonokban repteti őket tovább alma materünkből. Mi pedig megragadjuk az alkalmat és szeretettel invitáljuk a zene iránt érdeklődő óvodás Gyermekeket és Szüleiket, keressenek minket a tavasz szünet után valamely hétköznap délutánon egy rövid online ismerkedésre!

A 2021-22-es tanévben is emelt szintű ének-zene oktatással, citerazenével, furulyaszóval, néptánccal várjuk a zene mellett elkötelezett családok gyermekeit!

Kérjük foglaljanak a zenei meghallgatásra időpontot! A foglalás megtörténte után küldjük Önöknek a Meet-linket.

Itt láthatják egy kisfilmen, hogyan történik egy zenei meghallgatás:

– bemutatkozol, hogy megtudjuk teljes neved és azt, mi hogyan szólíthatunk
– kicsit beszélgetünk (kedvenc állatodról, tudsz-e úszni?, mi szeretnél lenni?…), hogy megismerjünk, halljuk mennyire vagy cserfes, milyen szép tiszta a beszéded
– énekelsz nekünk egy szabadon választott dalt, így megfigyelhetjük hangszíned
– énekes gyakorlatokat utánzol (hangmagasság azonosítása, énekhang átvételének képessége, hangterjedelem mérése)
– ritmustapsot visszatapsolsz, így képet kapunk ritmikai készségedről és a memóriádról is

A meghallgatás csak 5-10 percet vesz igénybe, de szívesen megismerkedünk a leendő kis iskolásokkal a fennmaradó időben, hiszen 15 perc áll rendelkezésünkre.
Ha valaki bátortalan vagy nem tudjuk első körben meghallgatni, egy új időpontban biztosítunk lehetőséget az éneklésre.
Dalolj velünk jövőre!

Ének tagozatunk vidám pillanataiba itt tekinthetnek be: #RókusiÉnek
Itt pedig összegyűjtve találja az énekes híreket a honlapon

Kérjük, válasszon Önnek megfelelő napot és időpontot! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! A sikeres foglaláshoz kérjük, olvassa el nagyon rövid Adatkezelési Tájékoztatónkat is, és pipálja az ennek igazolására szolgáló négyzetet alul!
Csak egy időpont foglalható. Amennyiben az itt kért időpontot még is szükséges lenne módosítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlap@rokusi.hu email címen vagy hívja intézményünket a 62 541
-502-es számon, hogy foglalását törölni tudjuk, és új időpontot biztosítsunk kérésének megfelelően. Kérjük, hogy a kívánt időpont előtt legalább 24 órával tegye meg foglalását! (Ingyenes verziót használunk, ennek beállítására sajnos nincs lehetőségünk. Köszönjük megértésüket!)

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Submit