Büszkeségeink 2020/21- Aranykönyv, Versenyeredmények, Az Év Nyelvtanulója

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Gyermekeik tanévzáróján és bizonyítványosztásán sajnos még az idén sem lehettek jelen. Így csak a gyerekek közössége hallhatta azon társak neveit, akik szép versenyeredményeikkel iskolánk hírnevét öregbítették. Legyünk rájuk együtt büszkék! Itt osztjuk Önökkel a legszebb városi, megyei és országos eredményeket, legyen szó tanulmányi, sport- vagy művészeti (HAMMIDO-s növendékek is) eredményekről. A legszebb városi, megyei és országos eredményeket a két dián az oldalsó nyilakra kattintva ismerhetik meg. Amelyik dián nagyítót is látnak, ott a nagyító ikonra kattintva az eredményről beszámoló cikkünket is olvashatják. Sajnos néhány eredményről nem kaptunk képet és hírt, de minden pótolható, ha küldenek nekünk :-).

Alább olvashatják az aranykönyvesek névsorát is. Kattintsanak a képre és nyílik az Aranykönyv!

Szeretettel gratulálunk!

 

Kattintsanak az Aranykönyvre és olvashatják benne azoknak a szorgos diákoknak a neveit, akik nem csak hogy kitűnő bizonyítványt értek el, de legalább három szaktárgyi dicsérettel is büszkélkedhetnek.

 

Alább pedig rókusis Hammido-s növendékek eredményeiről olvashatnak.

Iskolánk minden évben egy nyolcadikos ballagó diákot jutalmaz az Év nyelvtanulója Vándorserleggel. Az idei tanév végén a kupát Győri Zalán Bátor 8.c osztályos tanuló kapta. Zalán ötödik osztályba érkezett hozzánk. Azóta angolból mindvégig csak ötösei voltak. Egyike annak a két diáknak, akik tavasszal sikeres B2-s TÁRSALKODÓ KOMPLEX KÖZÉPFOKÚ nyelvvizsgát tettek angol nyelvből. Zalán százalékpontjai messze az elvárt 60% minimum felett voltak (szóbeli 91%, Reading 100%) valamint a sikeren felbuzdulva most készül a német középfokú nyelvvizsgára is.  Gratulálunk és drukkolunk neki a további lelkes nyelvtanulásért, sikerekért!

Alább pedig azoknak a tehetséges sportolóinknak az eredményeit osztjuk meg, akik a versenyekre nem iskolánkban készültek fel, és nem is  iskolánk nevezte őket. Teljesítményük viszont mindenképpen elismerést érdemel! Legyünk rájuk is büszkék!

Rókusis diákok iskolán kívüli sporteredményei 2020/21