Második helyezés a megyei Tisza – vetélkedőn

A SzeReTeD Labor és az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola a 2021-2022-es tanévben ismét megrendezte a Tisza-vetélkedőt. Az ötödik és hatodik osztályos tanulókból álló csapatoknak a Tisza folyó élővilágával, épített környezetével és a vízzel kapcsolatos ismereteikről kellett számot adniuk. A verseny fordulói során a gyerekeknek az elméleti tudnivalók mellett gyakorlati feladatokat, vízzel kapcsolatos kísérleteket, méréseket és szóbeli produkciókat is be kellett mutatniuk. A megyei döntőn az iskolánkat képviselő Rókusi tutajosok csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott, második helyezést ért el.

Csapattagok: Fekete András, Marton Katalin, Szügyi Boglárka 6. a és Pintér Dominik 5. c osztályos tanulók voltak.

A csapat felkészüléséhez lelkes osztálytársuk, Unghváry Arika és tanáraik, Ruszné Rácz Ildikó és Nagyné Tóth Andrea munkája is hozzájárult.

A szép eredményhez gratulálunk!

Természettudományos munkaközösség

 

 

Kedves Szülők, Támogatók!

A 2021-es adóévre mi családosok, sokan élvezhettük az SZJA visszatérítését, azt viszont nem tudjuk még pontosan, hogyan fog ez hatni a felajánlott 1%-ok nagyságrendűségére. A témával foglalkozó műsorokban már többször elhangzott, hogy mindenképpen rendelkezzünk most is az 1+1%-ról! 
Online ügyfélkapun 1 perc, nekünk 1 % reményt jelent!
https://eszja.nav.gov.hu.
Kattintsanak a képre a bővebb tudnivalókért!