Meghívó a május 19-ei ősbemutatóra

Kattintsanak a képre a nagyobb nézetért!

A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata minden év májusában Egyházzenei Hónapot szervez. Az idén ennek egyik jeles eseménye lesz a Rókusi Általános Iskola Gyermekkarának és a Kicsinyek Kórusának ünnepi hangversenye.
Ezen a koncerten fog felcsendülni Mike Ádám: Alleluja c. műve a Rókusi Gyermekkar előadásában. A kórusművet a fiatal zeneszerző Szeged város felkérésére írta. Szeretettel hívjuk Önöket, legyenek részesei május 19-án 18 órától a Rókusi Templomban e kórusmű ősbemutatójának!
1996 óta Szeged város minden évben az Egyházzenei Hónap keretében tisztelettel felkér egy zeneszerzőt egy új kórusmű megkomponálására valamint egy szegedi kórust a mű ősbemutatójára. A Rókusi Gyermekkar 2006-ban már részesült eme megtiszteltetésben, akkor Dr. Baricz Zsoltné vezetésével Szőnyi Erzsébet: Ima alkonyszóra c. kórusművét mutathatta be.

Az Egyházzenei Hónap műsorszámai már elkezdődtek, a teljes program itt olvasható:

Műsorfüzet – ősbemutató

Kedves Szülők, Támogatók!

A 2021-es adóévre mi családosok, sokan élvezhettük az SZJA visszatérítését, azt viszont nem tudjuk még pontosan, hogyan fog ez hatni a felajánlott 1%-ok nagyságrendűségére. A témával foglalkozó műsorokban már többször elhangzott, hogy mindenképpen rendelkezzünk most is az 1+1%-ról! 
Online ügyfélkapun 1 perc, nekünk 1 % reményt jelent!
https://eszja.nav.gov.hu.
Kattintsanak a képre a bővebb tudnivalókért!