Őszi szün(ET)telen móka a Rókusiban

Kedves Szülők, Gyerekek!
November 2-3-4-én is jönni kell iskolába, DE nem mindegy hogyan. A tanítás órák „normálisak” lesznek, viszont életbe lép néhány ideiglenes új „szabály” 🙂.
🛌🧸Nov. 2. szerda: PPP (Plüss-Pléd-Pizsi) Nap. Éljetek a három lehetőség közül legalább eggyel, hiszen az augusztusban kihirdetett tanév rendje szerint ekkor mindenki sokáig lustálkodhatna az ágyban.
A pizsi(felső)t nyugodtan felvehetitek az utcai ruházatra is, a réteges öltözködés a négy napos fűtés nélküli hétvége után – lehet -, szükséges is lesz. A pléd szintén hasznos.
🧰🗑👜🧳Nov. 3. csütörtök: Crazy Bag Day avagy a Táskaőrület Napja. Hagyjátok otthon az iskolatáskát! Felszerelést hozni kell, de legyetek kreatívak! Jöhettek garabollyal, szüretelő vödörrel, gurulhatnak a „mamatankok” vagy a kistalicskák! Szinte bármiben hozhatod a napra szükséges felszerelésed!
🌳🚎🚲🛴Nov. 4. péntek: Az egészségetek és a fenntarthatóság mindig fontos! Légy ÖKOS! Autó helyett érkezzetek minél többen gyalog (főként a nagyobbak, akár osztálytársakkal együtt), tömegközlekedéssel, kerékpárral. Annak külön örülnénk, ha a szülők együtt gondolkodva egy-egy autóban több, azonos útvonalon lakó ismerős iskolatársat hoznának el (elindítva ezzel a „Rókusi Ubert”). Ez a jó szokás akár a későbbiekben is megmaradhatna, időt, benzint spórolva, nem utolsó sorban csökkentve a karbon-lábnyomunkat és enyhítve a reggeli parkolási nehézségeket.
Ezen a napon a környezettudatosan érkező gyerekek az iskola előtt a kezükre pecsétet kapnak 🙂! Az alapítvány a környezettudatos osztályokat jutalmazza, valamint díjazzuk a szerdai és csütörtöki nap legaktívabb, legkreatívabb csapatait is!