Köszönet a cégeknek és a családoknak a 2022-es támogatásokért!

Köszönet a mögöttünk álló év során iskolánknak juttatott céges felajánlásokért, adományokért! Támogatóinknak ezúton kívánunk sikeres 2023-as Évet!

A májusi Egyházzenei Hetek keretein belül megvalósult koncertünket és a Mike Ádám ősbemutató létrejöttét anyagi hozzájárulásukkal támogatták:
ALB ’94 Kft (50ezer ft)
Agro Line Kft (50ezer ft)
Goodwill Pharma Kft (50ezer ft)
Mát-Ép Kft (20ezer ft)
A felújítás végső mozzanataiban a gördülékenyebb szeptemberi iskolakezdést segítve ingyen biztosítottak termeket osztályainknak:
Szent-Györgyi Albert Agóra pedig jelképes összegért a legtöbb osztályunkat fogadta be vendégként két tanítási napra.
Az őszi Pályaorientációs Napunkért köszönettel tartozunk nagyon sok osztályainkat fogadó cégnek, az ott dolgozó szülőknek és különösképpen a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaranak a felajánlott autóbuszos üzemlátogatásért és a diákjainknak tartott foglalkozásokért valamint a Junior Achievement Magyarországnak a foglalkozásokért.
A színvonalas karácsonyi koncertünk megvalósulásáért köszönet
Szent Rókus Plébánia, Szegednek és a MH. 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekarának
Az idei évhez hasonlóan az adventi időszakban rendszeresen támogat egy (vagy két) rókusis családot a Rotary Club Szeged – Szent-Györgyi Albert Club.
A tantestület karácsonyi záróértekezletét mákos és diós bejglik édesítették. A felajánlásért köszönet az Emmarozs Pékségnek.

A Display Computer Kft. 30 darab egérrel támogatta az informatikaóráinkat.

(Alapítványunk közhasznú. A cégek az alapítványnak tett felajánlásaik 20%-át, tartós, min. 3 évre kötött támogatási szerződés esetén pedig a 40%-át levonhatják a TAO-ból. (Tao 7. § (1) bekezdése alapján.)

 

 

Köszönjük a Családoknak, hogy 2022-ben is támogattak minket és csatlakoztak kezdeményezéseinkhez (Alapítványi Bál, zöldítés, karácsonyi Jó Szívvel Vásár)!
2022-ben a felajánlott SZJA 1%-oknak (899 605 Ft) köszönhetően – valamint azt még kiegészítve a korábbi Covid-időszak alatt megmaradó 1%-kok összegével is – diákjaink tanulmányi és szabadidős lehetőségeit tehettük társadalmilag igazságosabbá és színvonalasabbá.
– Támogathattuk a kevésbé szerencsés anyagi helyzetben lévő tanulóinkat (16 gyermek iskolai kirándulását segítettük, koncert- és egyéb belépőket vállaltunk át, karácsonykor négy családot segítettünk élelmiszercsomaggal. (Egy családunknak pedig a Szent Györgyi Albert Rotary Club nyújtott segítséget. Amit ez úton is hálásan köszönünk!)
– A tanulói laptopokhoz guruló töltő-tároló kocsit rendeltünk, amelyben 36 db laptopot tudunk egyidejűleg tölteni (406.000 forint).
– A 2 db kültéri asztalunk és nyolc darab kültéri padunk újra lécezését finanszíroztuk.
– 2 db kőrisfát ültettünk és Önökkel együtt zöldítettünk.
– Egy felújításból kimaradt (tornacsarnokban lévő) tanterem festésének anyagszükségletének költségét vállaltuk. Köszönet a 2.b szülői csapatának a munkáért!
– Napközis csoportjainknak labdákat vásároltunk, hozzájárultunk az ünnepekhez kötődő játékos foglalkozások anyagi szükségleteihez (Húsvét, Márton-nap, Karácsony)
– Tanórai eszköztárainkat bővíthettük (palacsintasütők, posztersín, szemléltető eszközök)
– Hozzájárulhattunk a házi versenyek jutalmazásához, városi versenyek nevezési díjait vállalhattuk át szükség szerint. Év végén kupákat gravíroztattunk.
És még megannyi más aprónak tűnő dologban tudtuk tanárainkat és diákjainkat segíteni. Önöknek köszönjük!
Számítunk támogató közösségünkre 2023-ban is!
Együtt segítünk!
Ebben az évben munkánkat szerencsésen könnyítette még, hogy 2 pályázatnak köszönhetően éppen az 1%-kokkal megegyező összegre (899.000 forintra) tehettünk szert. A nyertes pályázatokròl ebben a két beszámolóban olvashatnak: