Lélekben is karácsonyra hangolódik közösségünk…

❤️?Lélekben is karácsonyra hangolódik közösségünk…

Kedves Szülők!
❤️ Nagyon szépen köszönjük a cipősdoboznyi gondoskodást, amelyet gyermekeikkel csomagoltak össze a szűkösebb körülmények között cseperedő gyermekek részére. Húsz igényes, szép doboz gyűlt eddig össze. Akinél még lapul ilyen, december 11-én még hozhatja az osztályfőnököknek. Mi átadjuk a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy a legjobb helyre kerülhessenek.
Külön köszönet a 2.b csodaközösségének, a 20 doboz felét ők csomagolták!
❤️Az idei tanévben anyagi nehézségek tekintetében eddig nyolc rókusis család került iskolánk alapítványának látókörébe. Nekik tartós élelmiszer-adománnyal szeretnénk méltóbbá tenni az ünnepi hónapot. Arra kérjük a szerencsésebb helyzetben lévő családokat, hogy EGYETLEN csomag száraztésztával/konzervvel/befőttel/ünnepi süteményhez hozzávalóval … lehetőségeik szerint segítsék szándékunkat. A hozzájárulásokat beküldhetik gyermekeikkel már ezen a héten, vagy az alsós gyermekeket nevelő szülők hozhatják a december 15. délutánra szervezett napközis, szülőgyermek karácsonyi kézművesnapra is.
❤️ December 14-én csütörtökön 14.30-15.30 között Jó Szívvel vásár lesz a tornacsarnokban az alsós és felsős gyermekeknek. Azokat a tárgyakat adhatják jó szívvel tovább a gyermekek, amelyekre a családjukban már nincs szükség és szívesen okoznának vele másnak örömet. A tárgyakat már holnap (hétfőtől) hozhatják osztályfőnökeiknek. Minden behozott tárgyért a vásár napján egy szívkupont kapnak, amelyért cserébe ők is egy számukra tetsző újdonságot választhatnak. Ezeket a tárgyakat NEM KELL csomagolni, és kérjük, hogy a tartós táskákat ne is hagyják nálunk a gyerekek, nyugodtan vigyék haza, vagy írják rá a nevüket, hogy legkésőbb a vásárt követően visszakaphassák.
Örömteli, meghitt Várakozást Mindenkinek ?!