Itt a nyár! Bizonyítványok kiosztva, tanévet zártunk

Június 27-én ünnepélyesen, de nagyon vidám hangulatban búcsúztunk a tanévtől. A 2.b és 2.a diákjai, a mesemondó, versmondó és a bicinium éneklő versenyek alsós és felsős győztesei valamint az énektehetségüket heti rendszerességgel csiszoló kollégák derüvel töltötték meg a csarnokot.
A tanév végleges lezárása előtt a versenyeken legügyesebb diákjainkat könyvvel és tapssal jutalmaztuk.

Tanulmányi és sportversenyek.pptx ,

A bizonyítványát mindenki meghittebb keretek között a saját osztályfőnökétől vehette át. A színötös tanulók (158-an!) ebben az évben is az Rókusi Iskola Aranykönyvének lapjait gazdagítják. Az idén ők is vihettek haza egy szerény, de annál egyedibb ajándékot: munkájuk elismeréséül valamennyien megkapták a Rókusi iskola aranytollát (#RókusiAlapítvány).
Valamennyi az évet sikeresen teljesítő diákunknak szeretnénk gratulálni! A diákjaink tanulmányi átlaga százalékpontosan megegyezik a tavalyi évvel: 4,53.
A legjobban Dráma és színház tárgyból (5,00), Etikából (4,97), Technikából (4,91) és Vizuális kultúrából (4,88) teljesítettetek.
A „tanulós” tárgyak közül Angolból (4,58), Környezetismeretből (4,49) és Német nyelvből(4,46) brillíroztatok.
Picivel 4-es alá is csak Matematikából (3,97), Történelemből (3,93), Kémiából (3,74) és Földrajzból (3,68) csúsztatok.
A komoly munka után jöhet a megérdemelt pihenés. DIÁKJAINKNAK és TANÁRAINKNAK is nagyon szép, élményelben megújuló nyarat kívánunk!

Tanszerlista,
nyári ügyeleti rend
és még sok-sok hasznos információ már elérhető a honlapunkon.
Itt a nyár! Ha nem csak képeken látnánk, de videón is szívesen hallanánk, kattintsanak #RókusiTanévzáró!
www.rokusi.hu

Még több kép itt a kék F logóra kattintva: