Alapítvány

A RÓKUSI ISKOLA A KLEBELSBERGI
HAGYOMÁNYOKÉRT ALAPÍTVÁNY
6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 37.
Adószám: 18467712-1-06
Bankszámlaszám: 10402805-28030694- 00000000

Tisztelt  Szülők,  volt Rókusisok,  Adományozók!

Kérjük személyi adója 1%-ával támogassa a Rókusi Iskola a Klebelsbergi Hagyományokért Alapítványt.
Az alapítvány adószáma : 18467712-1-06.
A felajánlásoknak köszönhetően segíteni tudtuk többek között a tanulmányi versenyeket, a rászoruló diákok tanulmányi kirándulását, a sporteszközök vásárlását, felújítását, az iskola eszközeinek karbantartását, fejlesztését, a legjobb diákok jutalmazását, a sportpálya és az udvar szépítését.
Ezúton is köszönjük a korábbi támogatásokat.

Azok, akik eddig önállóan intézték adóbevallásukat, a megszokott módokon rendelkezhetnek adójuk 1+1 százalékáról.

Segíteni szeretnénk azoknak, akik eddig munkáltatójuk segítségét vették igénybe az 1+1 százalék feletti rendelkezés intézéséhez. A korábbi évektől eltérően 2018-ban megszűnt a munkáltatók részvétele a személyi jövedelemadó bevallás elkészítésében. Már csak néhány munkáltató fog önkéntes alapon segíteni az adó 1% feletti rendelkezésben.

Hogyan lehet akkor egyszerűen rendelkezni az adó 1+1 százalékáról?

A Nemzeti Adó és Vámhivatal „17EGYSZA” című nyomtatványát kell kitölteni, amit két példányban is mellékeltünk, hogy akár két fő is rendelkezhessen adója 1+1 százalékáról. Ha több nyomtatványra van szükség, akkor fénymásolható, vagy iskolánk portáján is található. A nyomtatványon alapítványunk adószámát feltüntettük, az egyházak technikai számai pedig jelen levelünk hátoldalán találhatóak.

Ha a munkahelyén le tudja adni, az a legegyszerűbb. Csak le kell adni egy borítékban. A boríték hátulján a ragasztási vonalon alá kell írni, és a másik oldalra rá kell írni a nyilatkozó adóazonosítóját.

Postán elküldve a NAV-nak.

Határidő: 2018. május 22. Töltsük ki a nyilatkozatot. Tegyük borítékba. Egy borítékba több személy nyilatkozatát is tehetjük, akik azonos lakcímen laknak. A levelet a Nemzeti Adó és Vámhivatal, címére 6701 Szeged, postafiók 66 kell küldeni. Töltse ki még ma nyomtatványt, és adja fel akár holnap a postán!

Személyesen leadva a NAV valamelyik ügyfélszolgálatán. (Például Szeged, Bocskai utca 14)

Határidő 2018. május 22. A nyomtatványt ki kell tölteni, be kell tenni egy borítékba, le kell ragasztani. A ragasztási helyen alá kell írni. A borítékra rá kell írni az a nyilatkozó magánszemély adóazonosítóját. Egy borítékba csak egy nyilatkozatot szabad tenni. A sajátunkat leadhatjuk, másét csak meghatalmazással.

További nyilatkozat módok a „17EGYSZA” nyomtatvány hátoldalán feltüntetettek szerint.

 

Köszönettel:
Kószó Gabriella a kuratórium elnöke

A Rókusi Iskola a Klebelsbergi
Hagyományokért Alapítvány kuratóriuma