Alapítvány

A RÓKUSI ISKOLA A KLEBELSBERGI
HAGYOMÁNYOKÉRT ALAPÍTVÁNY
6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 37.
Adószám: 18467712-1-06
Bankszámlaszám: 10402805-28030694- 00000000

Tisztelt  Szülők,  volt Rókusisok,  Adományozók!

Kérjük személyi adója 1%-ával támogassa a Rókusi Iskola a Klebelsbergi Hagyományokért Alapítványt.
Az alapítvány adószáma : 18467712-1-06.
A felajánlásoknak köszönhetően segíteni tudtuk többek között a tanulmányi versenyeket, a rászoruló diákok tanulmányi kirándulását, a sporteszközök vásárlását, felújítását, az iskola eszközeinek karbantartását, fejlesztését, a legjobb diákok jutalmazását, a sportpálya és az udvar szépítését.
Ezúton is köszönjük a korábbi támogatásokat.

Azok, akik eddig önállóan intézték adóbevallásukat, a megszokott módokon rendelkezhetnek adójuk 1+1 százalékáról.

Segíteni szeretnénk azoknak, akik eddig munkáltatójuk segítségét vették igénybe az 1+1 százalék feletti rendelkezés intézéséhez. A korábbi évektől eltérően 2018-ban megszűnt a munkáltatók részvétele a személyi jövedelemadó bevallás elkészítésében. Már csak néhány munkáltató fog önkéntes alapon segíteni az adó 1% feletti rendelkezésben.

Hogyan lehet akkor egyszerűen rendelkezni az adó 1+1 százalékáról?

A Nemzeti Adó és Vámhivatal “18SZJA_EGYSZA” című nyomtatványát kell kitölteni A nyomtatványon alapítványunk adószámát kell feltüntetni.

Postán elküldve a NAV-nak:

Határidő: 2019. május 20. (az egyéni vállalkozóknak is). Töltsék ki a nyilatkozatot. Tegyék borítékba. Egy borítékba több személy nyilatkozata is tehető, akik azonos lakcímen laknak. A levelet a Nemzeti Adó és Vámhivatal, címére 6701 Szeged, postafiók 66 kell küldeni. Töltse ki még ma nyomtatványt, és adja fel akár holnap a postán!

Személyesen leadva a NAV valamelyik ügyfélszolgálatán. (Például Szeged, Bocskai utca 14):

Határidő 2019. május 20 (az egyéni vállalkozóknak is).  A nyomtatványt ki kell tölteni, be kell tenni egy borítékba, le kell ragasztani. A ragasztási helyen alá kell írni. A borítékra rá kell írni a nyilatkozó magánszemély adóazonosítóját. Egy borítékba csak egy nyilatkozatot szabad tenni. A sajátját mindenki leadhatja, másét csak meghatalmazással. Leadás előtt tájékozódni kell, hogy mikor van ügyfélfogdás.

 További információk, illetve az ügyfélkapus elektronikus nyilatkozat is megtehető a https://nav.gov.hu/szja/szja internetes címen. Az elektronikus nyilatkozat már ma is megtehető, a határidő itt is 2019. május 20.

Mellékeljük a rendelkezéshez szükséges dokumentumokat:

18SZJA_1+1 százalékról

NAV technikai számok az egyházaknak vagy a Nemzeti Tehetség Programnak adható 1%-hoz

NAV tájékoztató egy százalékról

Szeged, 2019. február 4.

Köszönettel:

Köszönettel:
Kószó Gabriella a kuratórium elnöke

A Rókusi Iskola a Klebelsbergi
Hagyományokért Alapítvány kuratóriuma

Tisztelt Szülők!

Szeretettel várjuk gyermekeiket a 2020/21-es tanévre. A beiratkozásról részletes információt a Kiemelt híreinkben találhatnak.

2020. március 16-tól megváltozott az intézményi oktató-nevelő munka rendje és tantermen kívüli digitális munkarendben kerül megszervezésre. Kérjük, a tanulók ne látogassák az intézményt!

Megértő, felelősségteljes együttműködésüket köszönjük!
Igazgatóság

Iskolánk email címe: rokusi.iskola@gmail.com