Dalospacsirtáknak

Kedves ének-zene iránt érdeklődő óvodások! Nektek küldjük a következő rövid kisfilmünket:

 

Ez pedig a bemutatkozó kisfilmünk hosszabb változata, amely egy pályázati támogatás keretein belül valósulhatott meg. A film az iskolánkban folyó zenei tehetséggondozást mutatja be.

2019 novemberében pályázott sikeresen a Kicsinyek Kórusa a Nemzeti Tehetség Program hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó projektjén.
A Rókusi Általános Iskolában 66 éve fejlesztünk magas színvonalon a magyar népdalkincsre alapozva, a kodályi módszereket alkalmazva és a rókusis értékrendet közvetítve.
Eredményes munkánkat igazolja számos városi és országos értékelés, a kórus- és néptáncoktatásunk népszerűsége és a megújulni képes művészetünk sokszínűsége. Fogadják szeretettel!

Az alábbi két kis filmen pedig az 1.a és a 2.a osztályosok üzennek nektek:

 

 

A hangjegyekre kattintva néhány kisfilmen szólal meg a kórusunk

 

Tisztelt Szülők!

A kialakult járványügyi vészhelyzet kapcsán az intézményben 2021. március 8-tól április 16-ig tantermen kívüli digitális munkarendben történik az oktatás.

Tisztelt Szülők!

2021. április 19-től az 1-4. évfolyamok tanulói számára az oktatás jelenléti oktatásban folytatódik.
Az 5-8. évfolyam tanulói 2021. május 10-ig továbbra is tantermen kívüli digitális munkarendben folytatják a tanulást. Lehetőség van 5-8. évfolyamon tanulói felügyeletet igényelni, mely igényüket a gyermek osztályfőnökének kérjük jelezni.