Időpontfoglalás leendő elsősök beíratásához

A veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy gyermeke általános iskolai beíratását lehetőség szerint online módon intézze a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül, amelyet a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap elérhetőségen talál meg.

Amennyiben ön még is szívesebben választaná a személyes beíratás lehetőségét, kérjük mindenképpen foglaljon időpontot!

Kérjük válasszon Önnek megfelelő napot és időpontot! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! A sikeres foglaláshoz kérjük, olvassa el rövid Adatkezelési Tájékoztatónkat is, és pipálja az ennek igazolására szolgáló négyzetet alul!
Csak egy időpont foglalható. Amennyiben később az itt kért időpontot még is szükséges lenne módosítani, kérjük vegye fel a titkársággal a kapcsolatot! +36 62 541
-502

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Foglalás elküldése

 

 

Tisztelt Szülők!

A kialakult járványügyi vészhelyzet kapcsán az intézményben 2021. március 8-tól április 16-ig tantermen kívüli digitális munkarendben történik az oktatás.

Tisztelt Szülők!

2021. április 19-től az 1-4. évfolyamok tanulói számára az oktatás jelenléti oktatásban folytatódik.
Az 5-8. évfolyam tanulói 2021. május 10-ig továbbra is tantermen kívüli digitális munkarendben folytatják a tanulást. Lehetőség van 5-8. évfolyamon tanulói felügyeletet igényelni, mely igényüket a gyermek osztályfőnökének kérjük jelezni.