Óvodásoknak küldjük

Kedves Szülők!

Ebben a menüpontban minden hónapban egy foglalkoztató lapocskát találnak. A feladatokat mindig a következő tanév hat tanító nénijének egyike – Zsuzsa és Edit néni, Andi és Csilla néni valamint Zsóka és Heni néni állítja majd össze kimondottan az Önök gyermekeinek. Ha van lehetőségük, nyomtassák ki! Amennyiben gyermekük örömét leli ezekben a játékokban, feladatokban, oldják meg, és mindig a soron következő foglalkozásra hozzák magukkal, hogy szorgalmukat jutalmazni tudjuk. Fogadják szeretettel elsőként Zsuzsa néni feladatait:

Október –  Zsuzsa néni (Nagy Zsuzsanna) küldi

Jobbról a harmadik gombra (keresztbe nyilak) kattintva teljes képernyős módra válthatnak, a három pöttyre majd ott a “Download file-ra” kattintva pedig le is tölthetik a PDF fájlt.  Még egyszerűbben kattintsanak IDE :-)!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kedves Szülők, Támogatók!

A 2021-es adóévre mi családosok, sokan élvezhettük az SZJA visszatérítését, azt viszont nem tudjuk még pontosan, hogyan fog ez hatni a felajánlott 1%-ok nagyságrendűségére. A témával foglalkozó műsorokban már többször elhangzott, hogy mindenképpen rendelkezzünk most is az 1+1%-ról! 
Online ügyfélkapun 1 perc, nekünk 1 % reményt jelent!
https://eszja.nav.gov.hu.
Kattintsanak a képre a bővebb tudnivalókért!