Időkapszula 2069 – I. pályázati kategória: A Rókusi képekben

„Mi ilyennek látjuk a Rókusit”
I. kategória:  A Rókusi képekben

Add ki magadból gondolataid, ragadj ecsetet, grafitot, ollót, ragasztót…! Nézz körül és alkoss
…. síkban vagy térben,
…. bármilyen technikával: tűzzománc, festmény, rajz, makett, kollázs…
…. bármilyen eszközt felhasználva: textil, fonál, gyufaszál …., de akár a hasznát vesztett telefontokjaidat is felhasználhatod

Fókuszálj a jelenünkre és/vagy a jövő Rókusi Iskolájára!
Alkothatsz egyedül, a legjobb barátoddal, csoportban vagy az osztályoddal!

Képzeletednek csupán a maximális A3-as méret szab határt, amennyiben síkban dolgozol!

Mindenki pályázhat, aki rókusis vagy valaha rókusis volt!

Ugyanazon kategóriában minden pályázótól csak egy pályaművet fogadunk!  Ha csoporttal, pl. osztályoddal pályáztok, egyénileg még indulhatsz.

A legjobb pályaműveket archiváljuk, és október 25-én üzenetet hagyunk általuk a 2069-es év Rókusi Iskolájának. Alkotásoddal mindenképpen hozzájárulsz az Üzenethez: a kapszula befogadóképessége véges, de attól még alkotásod a Kiállítás fénypontja lehet!

A Rókusi Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy megfelelő számú pályázó esetén külön hirdet egyéni / csoportos vagy akár életkori kategóriák szerinti helyezéseket!

Az elkészült pályázatokat 2019. szeptember 30-án (hétfő) éjfélig várjuk!
Leadhatod személyesen az osztályfőnöködnél / volt rókusisok az iskola portáján, távolban élők postai úton is eljuttathatják természetesen. (Rókusi Általános Iskola, 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 37. Kérjük a borítékra/ csomagra írjátok rá: „Időkapszula 2069”)
Kérjük, hogy az alkotásoddal együtt adj le egy regisztrációs lapot is (ha a hátuljára / aljára tudod írni a következő adatokat, még jobb)

Egyéni pályázó:

pályaműved címe:
teljes név:
osztályod vagy a végzés éve:
e-mail / telefon elérhetőség:

Csoportos pályázat:

pályaművetek címe:
Csoportotok fantázianeve vagy osztálya:
A csoport tagjainak a neve (teljes osztály esetén elegendő az osztályt megadni és a végzés évét, amennyiben már elballagtak)
vegyes korosztályú csoport (pl. rókusis család) esetén a legfiatalabb és a legidősebb versenyző osztálya/végzés éve:
egy valaki e-mail / telefon elérhetősége a csoportból:


A Pályázó (kiskorú esetén törvényes képviselője) vállalja, hogy
1. az általa elkészített mű megjelenhet az iskola honlapján és közösségi oldalán. (Facebook)
2. pályaművét elektronikusan NEM OSZTJA MEG mindaddig, amíg az Iskola nem tette a világhálón nyilvánossá, de legkésőbb 2019. október 25-ig.
3. alkotásának kezelését a Rókusi Általános Iskolára bízza. A legkifejezőbb alkotásokat az Iskola örömmel osztja meg a nyilvánossággal illetve az utókorral. A zsűrizett pályázatok bekerülhetnek a kapszulába vagy kiállítás formájában megtekinthetőek lesznek a maguk fizikai valójában vagy (fotó)archiválva. A beküldött pályázatokat az iskola a továbbiakban plakátjain, honlapján stb… megjelentetheti. A kapszulába esetlegesen fizikai valójukban elhelyezett vagy tartósan kiállított alkotásokról a Pályázó az Iskola javára lemond.