Időkapszula 2069 – II. pályázati kategória: Múzsánk a Rókusi

„Mi ilyennek látjuk a Rókusit”
Íme a második pályázati kategória:
„Múzsánk a Rókusi” – szöveges pályamű

Ragadj tollat vagy ülj gép elé! Itt a lehetőség, hogy kiírd magadból, mindazt, amit eddig csak elképzelni mertél diákéveidről vagy a jövő Rókusi Iskolájáról! Alkothatsz …
– lírait vagy prózait: írhatsz verset, levelet, de akár egy képzeletbeli riportot is,
– bármi iskolánkat érintő valós élményeken alapuló elbeszélést vagy kitalált fikciót!
– Formáld bátran gondolataidat, hiszen még az is lehet, hogy a művedben szereplő „személyek, nevek kitalált karakterek, a valósággal való bármiféle hasonlóság és egyezés kizárólag a véletlen műve” !
Képzeletednek csupán egy dolog szab határt:
Amennyiben kézzel írsz, legyen olvasható, és ne legyen hosszabb 5db A4-es oldalnál.
Amennyiben gépelsz: benyújtott pályázatod ne legyen több 3 gépelt oldalnál (Times New Roman betűtípussal 12-es betűmérettel, szimpla sorközzel ez kb. 150 sort, max. 8000 karaktert jelent szóköz nélkül).
Kérjük, hogy a műveden (vagy mellé csatolva) szerepeljenek a regisztrációs adataid is!

Pályázatodat eljuttathatod
– elektronikusan a muzsa.kapszula2069@gmail.com e-mail címre!
– személyesen osztályfőnöködön keresztül
– postán (Rókusi Általános Iskola, 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 37.) Kérjük, a borítékra írjátok rá: „Időkapszula 2069”.

Regisztrációs lapon szerepeljen:

Alkotásod címe:
teljes neved:
osztályod vagy a végzés éve:
e-mail / telefon elérhetőség:

Mindenki pályázhat, aki rókusis vagy valaha rókusis volt!
Ugyanazon kategóriában pályázónként egy pályaművet fogadunk! Ha csoporttal, pl. osztályoddal pályáztok, egyénileg még indulhatsz.
A legjobb pályaműveket archiváljuk, és október 25-én üzenetet hagyunk általuk a 2069-es év Rókusi Iskolájának. Alkotásoddal mindenképpen hozzájárulsz az Üzenethez: a kapszula befogadóképessége véges, de attól még alkotásod a Kiállítás fénypontja lehet!
A Rókusi Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy megfelelő számú pályázó esetén külön hirdet egyéni / csoportos vagy akár életkori kategóriák szerinti helyezéseket!
Az elkészült pályázatokat 2019. szeptember 30-án (hétfő) éjfélig várjuk!
A Pályázó (kiskorú esetén törvényes képviselője) vállalja, hogy
1. az általa elkészített mű megjelenhet az iskola honlapján és közösségi oldalán. (Facebook)
2. pályaművét elektronikusan NEM OSZTJA MEG mindaddig, amíg az Iskola nem tette a világhálón nyilvánossá, de legkésőbb 2019. október 25-ig.
3. alkotásának kezelését a Rókusi Általános Iskolára bízza. A legkifejezőbb alkotásokat az Iskola örömmel osztja meg a nyilvánossággal illetve az utókorral. A zsűrizett pályázatok bekerülhetnek a kapszulába vagy kiállítás formájában megtekinthetőek lesznek a maguk fizikai valójában vagy (fotó)archiválva. A beküldött pályázatokat az iskola a továbbiakban plakátjain, honlapján stb… megjelentetheti. A kapszulában esetlegesen fizikai valójukban elhelyezett vagy tartósan kiállított alkotásokról a Pályázó az Iskola javára lemond.