Időkapszula 2069 – III. pályázati kategória: Zenélő Rókusi

Mi ilyennek látjuk a Rókusit…

Zenélő Rókusi

Idézd fel újra a legemlékezetesebb iskolai pillanataidat, dalold el nekünk a rókusis lét lényegét!  Faragj új rímeket kedvenc dallamodra, énekeld el, vagy alkoss akár egy teljesen újat, írj zenét!

Fókuszálj a jelenünkre és/vagy a jövő Rókusi Iskolájára!
Énekelhetsz egyedül, a legjobb barátoddal, testvéreiddel vagy az osztályoddal!

Küldd el nekünk dalod maximum 3 perces hang- vagy videófelvételét mp3/mp4 formátumban!
(Egy jó tanács és egyben kérés: amennyiben már létező zenét, slágert dolgoztok fel, ügyeljetek arra, hogy nem ne legyenek benne túl hosszúak az átdolgozatlan, eredeti részek. Ebben az esetben a YouTube, Facebook le fogja tiltani, és nem tudjuk megosztani. A versenyből ez viszont nem kizáró ok.)

Mindenki pályázhat, aki rókusis vagy valaha rókusis volt!

Ugyanazon kategóriában egy pályázótól egy pályaművet fogadunk!  Ha csoporttal, pl. osztályoddal pályáztok, egyénileg vagy a családoddal még indulhatsz.

A legjobb pályaművekkel október 25-én üzenünk a 2069-es év Rókusi Iskolájának. Alkotásoddal mindenképpen hozzájárulsz az Üzenethez: dalod vagy 50 év múlva vagy az idén október 25-én fog szólni a rókusis hangszórókból J, illetve elérhető lesz iskolánk honlapjáról.

A Rókusi Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy megfelelő számú pályázó esetén külön hirdet egyéni / csoportos vagy akár életkori kategóriák szerinti helyezéseket!

Az elkészült pályázatokat 2019. szeptember 30-án (hétfő) éjfélig várjuk!
– A hang- vagy videóanyagot leadhatod személyesen az osztályfőnöködnek pendrive-on (visszakapod természetesen).
– Vagy egy egyszerű módon elküldheted elektronikusan: zene.kapszula2069@gmail.com e-mail címre. A Gmail és általában az ingyenes e-mailfiók-szolgáltatók azonban maximum 25mb vagy 50 mb-os küldést/fogadást tesznek lehetővé. A felvétel minőségétől függően nem biztos, hogy ebbe a tiéd belefér. Ebben az esetben kattints a wetransfer.com ingyenes fájlküldő oldalra!

Amennyiben csoportosan pályázol az üzeneted ennyivel lesz hosszabb:

  • A csoport tagjainak a neve (teljes osztály esetén elegendő az osztályt megadni és a végzés évét, amennyiben már elballagtak)
  • alkotásotok címe
  • vegyes korosztályú csoport (pl. rókusis család) esetén a legfiatalabb és a legidősebb versenyző osztálya/végzés éve:
  • egy valaki e-mail / telefon elérhetősége a csoportból:

Ha ilyen hosszú szöveget nem enged üzenetként begépelni, természetesen külön e-mailben is elküldheted a regisztrációdat!

 Pályázó (kiskorú esetén törvényes képviselője) vállalja, hogy

  1. az általa elkészített mű megjelenhet az iskola honlapján és közösségi oldalán. (Facebook)
  2. pályaművét elektronikusan NEM OSZTJA MEG mindaddig, amíg az Iskola nem tette a világhálón nyilvánossá, de legkésőbb 2019. október 25-ig.
  3.  alkotásának kezelését a Rókusi Általános Iskolára bízza. A legkifejezőbb alkotásokat az Iskola örömmel osztja meg a nyilvánossággal illetve az utókorral. A zsűrizett pályázatok bekerülhetnek a kapszulába vagy kiállítás formájában megtekinthetőek lesznek a maguk fizikai valójában vagy (fotó)archiválva. A beküldött pályázatokat az iskola a továbbiakban plakátjain, honlapján stb… megjelentetheti. A kapszulában esetlegesen fizikai valójukban elhelyezett vagy tartósan kiállított alkotásokról a Pályázó az Iskola javára lemond.