Várjuk az óvodásokat!

Kedves iskolánk iránt érdeklődő Szülők!

Elérkezett az idő, amikor gyermekiek számára iskolát kell választani. Ilyenkor több szempontot is figyelembe kell venniük, hogy féltett kincsük számára a legmegfelelőbb intézményt találják meg.
Szeretnénk bemutatni Önöknek mi is a Rókusi iskolát. Az alábbi plakáton találják azokat az időpontokat, programokat, melyekre szeretettel hívjuk meg Önöket és gyermekeiket, hogy megismerhessük egymást.
Ezeken a programokon a leendő tanítókkal, tanárokkal találkozhatnak.

Az első félév eseményeire regisztrálni az alábbi linken lehet. (Regisztrációjukat megtehetik eseményenként, vagy egyszerre is.):
https://forms.gle/BuxMjP2NtQSrde4o7

Email címük önkéntes megadásával felkerülnek a Rókusi Általános Iskola 2023/2024-es tanév induló osztályai iránt érdeklődők közé. Iskolánk a beiskolázási programokról, határidőkről a továbbiakban a megadott e-mail címen értesíti Önöket.
Kövessenek bennünket a www.rokusi.hu címen elérhető Beiskolázási menüpont alatt, ahol még több, a beiskolázással kapcsolatos információkat osszuk meg Önökkel!
Várjuk felmerülő kérdéseiket az iskolas.leszek@rokusi.hu email címen!

Kedves Szülők!
Az alábbi leendő elsősöknek szóló füzetecskét Önöknek állítottuk össze. Lapozzák át, ismerjék meg  a 2023/24-es tanév leendő esős tanítóit, iskolánk ének-zene és idegen nyelv oktatását, intézményünk vezetését!

Reméljük, hamarosan személyesen is megismerkedhetnek velük gyermekeik!

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Megannyi ok, amiért jól döntenek, ha iskolánkat választják…

Az interaktív posztereknél kattintsanak a jobb felső sarkokban látható mutatóujjra, hogy lássák a további klikkelhető pontokat!
Amit