Iskolánk továbbtanulási mutatói a 2019/2020-as tanévben

Hagyományosan a felvételi eredmények kiértesítését követően, tanév végén szoktuk iskolánk aktuális továbbtanulás mutatóit ismertetni. A tavalyi tanévzáró rendkívüli (virtuális) volt, és ezekről az adatokról akkor nem adtunk számot.
A „Kit hová vettek fel?” kérdés megválaszolása nem jellemezheti önmagában egy intézmény sikerességét. A sikerhez a boldog, kiegyensúlyozott ifjúkor legalább annyira hozzátartozik, mint a tanulmányi eredmények. Valamennyi diákunkra büszkék vagyunk: tanuljanak ők most épp egy művészeti szakközép, egy nívós gimnázium vagy egy szakgimnázium boldog diákjaiként!
A jelenlegi nyolcadikosaink közül is már sokan büszkélkedhetnek sikeres biztos bejutással, de a hivatalos eredményekre még sokaknak várni kell. Bízunk benne, az idén lesz igazi tanévzárásunk, ahol az ő eredményeiket is megismerhetjük.
Így az elsős iskolaválasztás előtt fogadják szeretettel a tavaly végzett rókusisok továbbhaladásának összesítését, vigyék iskolánk jó hírét!
Itt emlékeztetünk egyben mindenkit, hogy a Kréta beiratkozási felülete központilag április 10-én, szombaton nyílik!

 

Kattintsanak a grafikon képére a jobb nézetért!

 

Szeretettel osztunk egy más hangulatú „iskolaismertetőt” is. Ez nem statisztika, ők a Rókusis Családok közül most hárman, akik vállalták és szeretettel osztották meg velünk gondolataikat. Köszönjük nekik!

Rókusis családok a zene szeretetében