Aranykönyv 2021/22.

Kattintsanak a keresztbe tett nyilakra a teljes képernyős nézetért!

Íme az idei tanév aranykönyves diákjainak névsora. Emlékül és tiszteletünk jeléül mindenkinek ebben a kötetben őrizzük a nevét, aki az adott tanévben színötös lett.
Azokat a tanulóinkat, akik nyolc éven át kitűnővel zárták a tanévet (vagy csak egy négyesük volt a nyolc év alatt és amellett számos dicséretük) arany betűvel külön is megemlítjük. A 2021/22-es tanév végén 182 kitűnő diák nevével gyarapodott ez a szép névsor. Büszkék azonban nem csupán rájuk lehetünk. 674 diákkal zártuk a tanévet, az ő összesített intézményi átlaguk: 4,56. Nagyon szép eredmény! Szeretettel gratulálunk valamennyiüknek!

Azoknak a kollégáknak a neve is ebbe a könyvbe kerül, akik huszonöt éven át az iskolánkban gyarapították a gyermeket tudását, nevelték a őket. Íme a kollégáink, akik valamennyien 1997-ben kezdtek a Rókusiban dolgozni, így most év végén a 25. jubileumi évüket ünnepelhettük: Baloghné Báló Mónika, Szanka Éva és Teleki Zsuzsanna. Szeretettel gratulálunk nekik kitartó munkájukhoz, az eddig elért eredményeikhez!

Korábbi évek aranykönyves bejegyzéseit itt olvashatják:

Aranykönyveseink