Nyíltórák leendő elsős szülők számára – március 22.

Kedves Szülők!

A február 22-ére meghirdetett nyíltórák  időpontját egy hónappal későbbre, március 22-ére halasztjuk. Az első osztályosaink körében nagyon megemelkedett a megbetegedések száma, így részeben az Önök biztonsága érdekében, részben a reális tanórai betekintésre tekintettel az elnapolás mellett döntöttünk.
Március 22-én tehát a leendő emelt szintű énekes osztály tanítójával, Molnár Edit tanóravezetésével ismerkedhetnek.   Lehetőségük lesz betekintést nyerni az elsősök angolórájába is, így képet kaphatnak arról mit is jelent iskolánkban a kisgyermekkori nyelvelsajátítás.
Hamarosan itt regisztrálhatnak a márciusi foglalkozásra is. Várjuk Önöket!

Kedves Leendő Első Osztályos Szülők!

Intézményünkben a február a nyílt órák hónapja. Sok szeretettel várjuk Önöket február 8-án, 15-én és 22-én.

Ezeken a napokon:

  • 8:55-től a leendő osztálytanítók tartanak bemutató órát,
  • 9:55-től az emelt szintű oktatásunkba kapnak bepillantást.
  • A február 1. délutánjára tervezett tájékoztatási programunk helyett, mindhárom napon a bemutató órákat követően 10:40-től beszélgetésre invitáljuk Önöket, ahol az adott napon tanító pedagógusok és az intézmény vezetése rövid tájékoztatást tart iskolánkban folyó nevelő-oktató munkáról. Szívesen vesszük, ha ezen a fórumon felteszik kérdéseiket.

Az órák zavartalan megtartása érdekében, kérjük, hogy csak szülők érkezzenek a meghirdetett időpontokra.

Egy-egy tanórán 25 főt tudunk fogadni. Ezért csak regisztrált szülőket tudunk az órákra beengedni. Hogy minél több család ismerkedhessen meg a tanítók munkájával, kérjük, hogy gyermekenkét csak egy szülő regisztráljon 1-1 tanórára.

Regisztrálni ezen a linken lehet: >> Klikk <<