Író-olvasó találkozó a Rókusiban

Iskolánk könyvtárában izgalmas találkozóra készültek alsós diákjaink! A gyerekek körében is népszerű Matricás Laci, Alma utca 22, Kockacukor lovasiskola című könyvek írójával, VADADI ADRIENNEL találkozhattak és kalandos foglalkozáson vehettek részt a könyvtárlátogató kis olvasók. Kiderült, hogy néhány szereplő (pl. Csúnya néni, Matricás Laci) létrejöttét valós emberekről mintázta a szerző. A találkozó végére néhányan írópalánták lettek és érdeklődő kérdésekkel, illusztrációs rajzokkal ajándékozták meg Adriennt tanulóink!
Vadadi Adrienn által dedikált könyvek várják olvasóit a könyvtárban!
Köszönjük iskolánk alapítványának támogatását rendezvényünk megvalósulásához!

Korábban így írtunk az írónő könyvtárban is fellelhető könyveiről. A bejegyzés megtekintéséhez kattintsanak a jobb sarokban lévő F betűs logóra.

.

Vadadi Adrienn könyvében is fellelhetőek az írónő egykori lakhelyének, Szegednek hangulatos helyei. Ebben a tanévben már egy másik szegedi írónő, Löffler Zsuzsanna kötetével is gazdagodtunk. és nemrégiben egy élményteli színházlátogatást követően beszereztük az Időfutár legújabb kötetét is, a Boszorkánysziget 28 73-at, amely szintén a (múltbéli) városunkban utaztatja kalandvágyó olvasóit.
Könyvtárunk tanárai sokat tesznek azért, hogy a legújabb kötetek is mihamarabb a polcokra kerüljenek :-)! Köszönjük figyelmes munkájukat!
Gyertek gyerekek, fiatalok! Kölcsönözzetek!