2024 évi Önkormányzati Nyári Napközis Tábor a Szent-Györgyi Albert Agóra szervezésében

  1. július 1. – július 19-ig a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (6723 Szeged, Építő u. 9.),
  2. július 22. – augusztus 9-ig a Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (6723 Szeged, Tabán U. 17.) lesz megtartva.

A jelentkezéshez szükséges regisztrációs lapot ITT érhetik el.

A tábor étkezési térítési díját online ETELKA portálon keresztül (https://etelka.szeged.hu), bankkártyás fizetéssel lehet megfizetni.

Befizetési időszak: 2024. május 7-22-ig.

Aki nem rendelkezik ETELKA portál fiókkal, annak a portálon történő regisztrációt megelőzően az etelkaportal@ngsz.hu e-mail címre a következő adatokat kell megküldenie: a regisztrálandó e-mail címet, az azonosításhoz pedig a táborozó nevét, születési dátumát, anyja, nevét, iskola nevét. A megadott e-mail cím rendszerbe történő rögzítését követően a megadott e-mail címre érkezik egy tájékoztató e-mail a regisztráció menetéről. A regisztrációhoz felhasznált adatok kezelése az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik. Kérdés esetén hívható telefonszám: 62/561-960.

Készpénzes befizetés: az NGSZ épületében

  1. május 7. (kedd) 7.30-14.30-ig, május 8. (szerda) 10.00-17.00-ig,

május 14. (kedd) 7.30-14.30-ig, május 15. (szerda) 10.00-17.00-ig,

május 21. (kedd) 7.30-14.30-ig, május 22. (szerda) 10.00-17.00-ig.

 

Pótbefizetésre nincs lehetőség. A jelentkezés a térítési díj befizetése után válik véglegessé. Amennyiben 2024. május 7-22-ig nem történik meg a befizetés, a tanuló törlésre kerül, helyére új táborozó kerül felvételre.

 

Abban az esetben, ha a májusi befizetéseket követően még maradnak szabad helyek, akkor erről az Agóra május 28-ig értesítést küld valamennyi általános iskolának. A szabad helyek feltöltése május 30-ig megtörténik az iskolákban!

A befizetett tábori részvételi heteket lemondani, vagy módosítani 2024. június 3. – augusztus 8-ig az Agórában lehet.

A tábor megkezdését (2024. július 1.) követően is minden változtatási szándékot kérjük az Agórában szíveskedjenek megtenni Árva Anita kolléganőnél (8:00–16.00-ig). Telefonszáma: +36/70-616-4012, +36 62 563 493.

Előre lemondani csak egész turnust lehet, illetve akut betegség esetén a bejelentést követő naptól, amennyiben a lemondás reggel 8:45-ig megtörténik a lemondani kívánt nap előtti napon reggel 8:00-8:45 óra között a táborvezetőnél.

Jelentkezési feltétel: általános iskola tanulója legyen a jelentkező és csak az 1-6. osztályt végzett diákok vehetnek részt a táborban.

 

A nagy érdeklődés miatt egy tanuló maximum 3 hétig vehet részt a napközis tábor programjában.

A táborban biztosított étkezés: tízórai – ebéd – uzsonna (TEU)

Normál és diétás étkezés esetében napi háromszori étkezés (TEU) igénybevétele kötelező a táborban résztvevőknek, továbbá szükség szerint hideg élelem csomag is biztosított. Kivétel: a SULI-HOST Kft. az élelmiszer-biztonság miatt az egész napos hideg csomagot nem tudja biztosítani a tartósítószer-mentes (önállóan vagy bármilyen egyéb allergénnel kombinált) diéta esetén. Diabétesz esetén csak olyan szakorvosi igazolással biztosítható az egész napos hideg csomag, amelyben étkezésenként lebontva fel van tüntetve az adható szénhidrát mennyisége.

Azoknál a tanulóknál, akik a közétkeztetést nem veszik igénybe vagy a közétkeztetésben normál étkezést igényelnek, de a nyári napközis táborban diétás étkezést kérnek, szükséges a jelentkezési lap mellé a legutolsó szakorvosi igazolást csatolni, melyen szerepel a diéta pontos megnevezése és az allergén anyagok is fel vannak tüntetve. A szakorvosi igazolások alapján fogja a SULI-HOST Kft. biztosítani a diétás étkezést, azon tanulóknál, akik csak a táborban veszik igénybe a diétás étkezést.

Részvételi díj (Szegedi Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézményben tanulói jogviszonnyal rendelkező gyermekek esetén):

 

Normál étkező esetében:

Online befizetés esetén: 5.080 Ft/fő/5 nap            Készpénzes befizetés esetén: 5.080 Ft/fő/5 nap

 

Diétás étkező esetében:

Online befizetés esetén: 7.588 Ft/fő/5 nap            Készpénzes befizetés esetén: 7.590 Ft/fő/5 nap

 

A külsős tanuló vendég részvételi díja (Ha a gyermek nem a Szegedi Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézményben rendelkezik tanulói jogviszonnyal pl. Waldorf, SZTE Gyakorló Ált. I., Juhász Gyula Ált. I. stb.):

 

Normál (tanuló vendég) étkező esetében:

Online befizetés esetén: 8.128 Ft/fő/5 nap            Készpénzes befizetés esetén: 8.130 Ft/fő/5 nap

 

Diétás (tanuló vendég) étkező esetében:

Online befizetés esetén: 12.141 Ft/fő/5 nap          Készpénzes befizetés esetén: 12.140 Ft/fő/5 nap

 

Programok:

A táborban résztvevő gyerekek minden héten szerdán strandos, pénteken kisebb autóbuszos, vagy vonatos kiránduláson vesznek részt.

Szegeden a tömegközlekedés a gyerekek számára ingyenes lesz annak a tanévnek a végéig, amelyikben a 14. életévét betölti. (A tanév vége: augusztus 31.)

A 14 év feletti gyerekek számára kérjük összvonalas bérletről, vagy 1 db 10-es tömbjegyről/tábori hét szíveskedjenek gondoskodni.

A beiratkozáskor a szülők egy adatlapot kapnak (letölthető: www.agoraszeged.hu honlapról) amelyet kitöltve a tábor első napján kell a gyerekeknek magukkal hozni.

 

A táborban résztvevők száma hetente kb. 228 fő.

A tábor tervezett programja (megtekinthető: a www.agoraszeged.hu honlapon):

Hétfő:              – színházi előadás az Agórában, tábori programok, csoportprogramok

Kedd:              – mozi előadás az Agórában, tábori programok, csoportprogramok

Szerda:            – egész napos strandolás a Partfürdőn

Csütörtök:       – csoportprogramok

Péntek:            – egész napos kirándulás – vonattal, busszal – Csongrád-Csanád megyében

(Ópusztaszer, Makó, Hódmezővásárhely, stb.)

Csoportprogramok: kézműves foglalkozások, kisebb séták, múzeumlátogatások a városban,

A jelentkezéshez szükséges regisztrációs lapot ITT érhetik el.